Salus aergoti suprema lex! Zdraví pacienta je nejvyšším zákonem!

Ochrana osobních údajů

1. Nabídka služeb naší společnosti prostřednictvím webových stránek www.dkconsult.cz vyžaduje vložení Vašich osobních údajů jméno, příjmení, e-mailová adresa, telefonní číslo, věk, výška, váha a doplňující informace o Vašem stravovacím režimu. Pokud tyto Vaše osobní údaje Provozovateli poskytnete, ten s nimi s Vaším souhlasem bude nakládat v souladu s ustanoveními zákona č. 101/2000 Sb. v platném znění a v souladu s dalšími platnými zákony České republiky, které tuto oblast upravují. Zájemce souhlasí se zpracováním výše uvedených osobních údajů.

2. Provozovatel v oblasti svých předmětů činností spolupracuje s dalšími společnostmi a dalšími osobami. Tyto subjekty, pokud jsou k tomu oprávněné, mohou nakládat s osobními daty Uživatele, přičemž s těmito informacemi mohou nakládat a zpracovávat je pouze při plnění svých povinností a nesmí je použít k jiným účelům.

3. Provozovatel neprodává, nepřevádí a nesděluje osobní data Uživatele třetím osobám. Třetím osobám je může Provozovatel předat pouze s předchozím souhlasem Uživatele. Je však povinností Provozovatele osobní údaje Uživatele poskytnout orgánům státní správy jako je např. Policie ČR, Finanční úřady atd. pokud by v rámci soudního a jiného právního a správního řízení byly těmito orgány vyžádány.

4. Osobní údaje jsou zpracovávány po dobu neurčitou. Pokud se Uživatel obrátí na Provozovatele se žádostí o podání informace o zpracování jeho osobních údajů, je Provozovatel povinen mu tuto informaci podat. Za tuto činnost má Provozovatel právo požadovat přiměřenou úhradu nepřevyšující náklady nezbytné na poskytnutí informace.

Link na odvolání souhlasu a vymazání osobních údajů Uživatele má Uživatel na každé emailové zprávě Provozovatele. Pro odvolání souhlasu či pro změnu osobních údajů Uživatele je možné napsat na emailovou adresu info@dkconsult.cz

Informace o firmě:

Jiří Davídek. IČ 04404165 se sídlem Sokolovská 1037/87, 32300 Plzeň. Živnostenské oprávnění č. j. MMP/228953/15.

Kontakt

CHIRURGIA-CENTER s.r.o.

chirurgiacenter@seznam.cz

Terezie Brzkové 942/15
318 00 Plzeň

Pracoviště Plzeň
Chirurgická ambulance:
Telefon: +420 377 540 707
Mobil: +420 733 136 331

Prodejna zdravotnických potřeb:
Telefon: +420 373 034 075
Mobil: +420 734 825 619

Centrum zdravé výživy
Mobil: +420 736 791 891

Lymfodrenáže
Mobil: +420 723 821 809

Pracoviště Úněšov
Mobil: +420 604 200 868

Vyhledávání

CHIRURGIA CENTER © 2010 - 2017 Všechna práva vyhrazena.

D Servis